måndag 26 september 2011

Energier, energiarbete och energirensning, frigörelse och välmående.

Allt består av energi. Våra tankar är energi och alla sprider vi energi runt omkring oss. Vi blir påverkade av negativ energi, vilket i värsta fall kan få oss sjuka, därför är det väldigt viktigt att vara medveten om den energi vi har runt om oss.

Allt som händer i ett hus sitter kvar i väggar, golv, möbler och andra föremål. Energier från personer som bor/har bott eller vistats i huset tidigare lämnar sina energispår. När det händer något negativt i ditt liv så samlas det i ditt hem och påverkar dig. Lager på lager byggs det på som smuts och påverkar dig väldigt starkt och behöver rensas bort för att du inte skall må dåligt. Den negativa energin kan uppstå p.g.a. sjukdom och/eller negativa känslor som har hänt i rummet. Människor som kommer på besök lämnar alltid sina avtryck. (som vi kanske inte vill ha kvar i vårt hem) Att rena och balansera energin i ditt hem är lättare än du tror och alla klarar av det!!! Städa, rensa, skänk bort, kasta...,,,,,

Ett alltför stökigt hem och för mycket saker som ligger framme utgör ett hinder för att energin ska kunna flöda fritt och mjukt. "Ditt hem speglar vem du är" Har du ett mycket rörigt hem så skapar det negativ energi. Negativa energier samlas alltid kring damm, smuts, disk i diskhon, kläder på golvet, röriga/överfulla lådor och garderober etc så att göra en ordentlig städning är är en stor del av en energirening. "Du bär på alla dina sakers samlade energi".
Genom att rensa och städa, ge bort sådant du inte har användning av, kasta bort sådant som är trasigt/inte användbart så sätter du fart på gammal stagnerad (stillastående)energi. Ha tålamod med dig själv om det väcker motstånd och separationsångest hos dig inför tanken att skiljas från dina saker. Att spara och samla på hög kan bottna i en känsla av att inte kunna lita på att livet ger dig allt du behöver när du behöver det.  Om och när du bestämt dig för att rensa ut "gammal bråte" så minns detta; Den här nya ordningen skapar du för din egen skull. Det handlar inte om att visa upp ett klanderfritt hem för någon annan. Det handlar enbart om att öka ditt eget välbefinnande!!!!  Och visar också på att du inte låter dig bindas till det förflutna vare sig av det materiella slaget eller av personer eller personers handlingar!
Så Om du har ett mentalt, fysiskt eller känslomässigt problem så är det bästa du kan göra för din egen skull att du verkligen befriar dig från så mycket som möjligt på det materiella planet. Genom frigörelse från kläder, papper, böcker, möbler och andra föremål som du inte använder eller som du faktiskt inte tycker om kommer du att må så mycket bättre men samtidigt så skapar du ny rymd i ditt liv att locka till dig nya manifestationer av det GODA. Nya saker, ny energi, nya människor. "Är ditt liv alldeles överfullt så får det nya goda inte plats" 
Både mental och fysisk frigörelse stimulerar kreativiteten, när du gör dig av med det gamla, idéer, föremål, smuts och oreda så flödar det nya in! När du gör dig av med/rensar upp och ut det gamla så kan du komma att upptäcka och uppleva att gammal energi och gamla känslor virvlas upp. Låt det ske om så sker.
Det är som det ska. Bli heller inte orolig om du känner dig tom en tid efter att du gjort detta. Denna tomhet är bara ett tecken på att allt är som det ska vara. Det behöver vara tomt för att det nya och det goda ska få plats... : )
Må gott, lev väl/N

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar